Voormalig wonderkind Mastour blaast carrière tóch nieuw leven in

Reacties

Na een break van een jaar heeft Hachim Mastour een nieuwe club gevonden. De voormalige blikvanger van PEC Zwolle is verwelkomd door het Marokkaanse Renaissance Club Athletic Zemamra.

Voormalig wonderkind Mastour blaast carrière tóch nieuw leven in
© Pro Shots

Mastour verdween van de radar in de voetbalwereld nadat zijn contract bij Reggina vorig jaar verliep. Het roemloze afscheid was een volgend dieptepunt in de loopbaan van het voormalige toptalent. Het lukte de 24-jarige aanvallende middenvelder maar niet om de verwachtingen waar te maken, ook niet bij PEC Zwolle.

Mastour stond binnen de jeugdopleiding van AC Milan lang te boek als toptalent en was ook Italiaans jeugdinternational. Met trucjes en fraaie solo's speelde hij zich in de kijker. Mastour debuteerde in juni 2015 als zestienjarige al bij de nationale ploeg van Marokko, maar tot een doorbraak bij de Rossoneri kwam het niet. Hij werd door de Italiaanse grootmacht verhuurd aan Málaga en PEC Zwolle, maar maakte bij die clubs ook weinig indruk.

De dribbelaar was na zijn vertrek bij Milan nog actief bij PAS Lamia, Reggina en Carpi. In het seizoen 2021/22 had hij geen club, maar een volgend hoofdstuk komt er nu dus alsnog. Rennaissance Zemamra is actief op het tweede niveau in Marokko.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.