Voormalig voetballer, presentator en commentator Frank Kramer (73) overleden

Reacties

Frank Kramer is woensdag op 73-jarige leeftijd overleden. De Amsterdammer was in de jaren zeventig en tachtig actief als voetballer en werkte de afgelopen decennia als presentator en commentator.

Voormalig voetballer, presentator en commentator Frank Kramer (73) overleden
© Pro Shots

Kramer begon zijn voetbalcarrière bij RKAVIC uit Amstelveen en speelde later voor Blauw-Wit, FC Amsterdam, MVV Maastricht, Telstar, FC Volendam en HFC Haarlem. In 1984 hing hij zijn voetbalschoenen aan de wilgen.

Kramer was niet de meest getalenteerde voetballer van de Nederlandse velden, maar kleurrijk was hij zeker wel. Hij scoorde een hit als lid van de band Full House met het nummer 'Standing on the Inside' en was als presentator regelmatig op tv te bewonderen.

In de jaren negentig ging Kramer aan de slag als commentator bij Eurosport. Na een lang dienstverband werd hij in 2018 gevraagd afscheid te nemen. Dat deed hij in stijl: in de MLS-finale, die midden in de nacht werd uitgezonden, zorgde Kramer voor hilariteit door tijdens de volledige wedstrijd werkelijk over alles behalve voetbal te praten.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.