Voormalig Rode Duivel Cédric Roussel (45) overleden

Reacties

Voormalig Belgisch international Cédric Roussel is zaterdag op 45-jarige leeftijd overleden. Dat meldt zijn oude club Bergen. Over de doodsoorzaak is niets bekendgemaakt.

Voormalig Rode Duivel Cédric Roussel (45) overleden
© RAEC Mons

Roussel speelde drie interlands voor België en kwam daarin niet tot scoren. In het seizoen 2002/03 werd hij gedeeld topscorer van de Belgische competitie. Als spits van Bergen maakte Roussel in die jaargang, net als toenmalig RC Genk-spits Wesley Sonck, 22 competitiedoelpunten.

De in Bergen geboren Roussel speelde tussen 1994 en 2010 voor onder andere La Louvière, KAA Gent, Bergen, RC Genk, Coventry City, Wolverhampton Wanderers, Rubin Kazan, Standard Luik en Brescia. In het seizoen 2010/11 droeg de aanvaller nog het shirt van de amateurclub HSV Hoek.

'Het is met immense droefheid dat we moeten melden dat onze clublegende en ambassadeur Cédric Roussel deze zaterdag overleden is', meldt voormalig eersteklasser Bergen op Twitter. 'We zijn helemaal in shock door het nieuws. We drukken ons medeleven uit aan de familie van Cédric en zijn naasten.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.