Voormalig PSV-pareltje Laursen tiende nieuweling voor FC Emmen

Reacties

FC Emmen heeft de volgende versterking binnengehengeld. De 21-jarige Deense aanvaller Nikolai Laursen komt over van PSV en heeft een verbintenis voor drie seizoenen ondertekend aan de Oude Meerdijk.

Voormalig PSV-pareltje Laursen tiende nieuweling voor FC Emmen
© FC Emmen

De linksbenige aanvaller kwam in 2014 als toptalent over van Brøndby IF, maar kon de hooggespannen verwachtingen in Eindhoven nooit waarmaken: hij speelde zijn wedstrijden bij de beloften. Afgelopen seizoen werd hij weer verhuurd aan Brøndby, waar hij op het hoogste Deense niveau zeventien keer mocht meedoen en één keer scoorde.

Nu vertrekt hij dus definitief bij PSV. 'Ik had meerdere opties om in de Eredivisie te spelen, maar FC Emmen sprak mij het meeste aan. De ploeg wil voetballen en het stadion zit vol. Dat zijn voor mij belangrijke aspecten en ik wil met doelpunten en assists belangrijk zijn voor de club', zo laat hij weten op de website van zijn nieuwe werkgever.

Laursen trainde de laatste tijd mee bij Fortuna Sittard, maar heeft nu dus alsnog gekozen voor FC Emmen. Na Matthias Hamrol, Marko Kolar, Jan-Niklas Beste, Desevio Payne, Ferhat Görgülü, Lorenzo Burnet, Filip Ugrinic, Leon Sopic en Stefan van der Lei is de Deen alweer de tiende (!) zomerse nieuweling bij de ploeg van trainer Dick Lukkien.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.