Voormalig PSV-belofte baart opzien: liever zevende divisie dan Sunderland

Reacties

Sunderland heeft tevergeefs getracht Wouter Verstraaten voor zich te winnen. De club uit de League One moest zijn meerdere erkennen in het kleine South Shields.

Voormalig PSV-belofte baart opzien: liever zevende divisie dan Sunderland
© Pro Shots

South Shields, dat speelt op het zevende niveau in Engeland, bereikte een akkoord met de 24-jarige Verstraaten over een langer verblijf bij The Mariners. Met zijn ja-woord kwam er ook een definitief einde aan de hoop van Sunderland de voormalig PSV-belofte in te lijven. Eerder dit jaar had een stage bij The Black Cats – inclusief een optreden met de beloftes tegen Liverpool - geleid tot een aanbieding.

Die aanbieding heeft Verstraaten niet kunnen overtuigen. De verdediger, die in Engeland studeert, blijft South Shields trouw. 'Ik voel dat dit de juiste plaats is voor me om te groeien als speler en waar ik me kan verbeteren om op een hoger niveau te komen', zei hij op de website van The Mariners.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.