Voormalig Excelsior-aanvaller verpest avond Sporting

Reacties

Sporting Portugal heeft genoegen moeten nemen met een punt. Voormalig Excelsior-aanvaller Marcus Edwards voorkwam een nederlaag van Vitória Guimarães.

Voormalig Excelsior-aanvaller verpest avond Sporting
© Pro Shots
Vitória Guimarães
Vitória Guimarães
2 - 2
Sporting Lissabon
Sporting Lissabon

De belangrijkste titelkandidaten FC Porto en Benfica kwamen met horten en stoten uit de startblokken. Ook nummer vier Sporting Portugal kende een moeizaam begin van de hervatting van de Primeira Liga.

Na ruim een half uur kreeg Sporting de helpende hand van Douglas Jesus. De goalie van Vitória Guimarães verslikte zich in een poging een diepe bal buiten zijn strafschopgebied met de borst te verwerken. Andra Sporar profiteerde dankbaar van het slippertje.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Na ruim een half uur was het de beurt aan Douglas Jesus' collega Luís Maximiano om met een fout een doelpunt in te leiden. Zijn verkeerde uitverdedigen bleek de inleiding voor de gelijkmaker van João Carlos.

Sporting leek na rust op weg naar de zege. Na ingrijpen van de VAR vond de 1-2 van Sporar ondanks het vlagsignaal doorgang. Maar voor de zege was het niet genoeg voor de gasten. Na een gekraakt schot was Edwards er al de kippen bij om de 2-2 te maken. Het was het vijfde doelpunt van de aanvaller, die na zijn verblijf als huurling bij Excelsior van Tottenham Hotspur overstapte naar Vitória Guimarães.

Door het resultaat moeten beide teams een pas op de plaats maken.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.