'Voorbeeldprof' Marzo vertrekt definitief naar Lokeren

Reacties

Stefano Marzo stapt definitief over naar SC Lokeren. SC Heerenveen maakte donderdagavond de transfer van de 26-jarige rechtsback officieel. Deze week werd bekend dat Marzo zelf al rond was met de Belgen. De verdediger beschikte in Friesland nog over een contract tot de volgende zomer.

'Voorbeeldprof' Marzo vertrekt definitief naar Lokeren

Marzo tekent voor drie jaar bij de club, waar Luciano Slagveer ook vanaf volgend seizoen onder contract staat. De in Lommel geboren rechtsback is content met de terugkeer naar zijn thuisland. 'Ik ben ontzettend blij opnieuw in België te zijn. Voor mij is het een logische keuze om mee in het nieuwe ambitieuze verhaal van deze club te stappen. Lokeren wil zo hoog mogelijk mikken en er alles aan doen om beter te doen dan de twee voorbije seizoenen', stelt Marzo op de website van zijn nieuwe werkgever.

Met 33 Eredivisie-duels, Marzo miste de laatste competitiewedstrijd van het seizoen vanwege een schorsing, was de rechtsback een gewaardeerde kracht in Heerenveen. Technisch manager Gerry Hamstra gunt Marzo zijn transfer. 'Stefano is een echte voorbeeldprof die zich altijd volledig heeft ingezet voor Heerenveen. Hier heeft hij zich ontwikkeld tot een uitstekende Eredivisie-speler. De transfer is hem gegund en we wensen hem dan ook alle succes bij Lokeren', aldus de beleidsbepaler op de clubwebsite van de Friezen.

Marzo speelde in totaal 107 Eredivisie-wedstrijden voor Heerenveen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.