Volop belangstelling voor ex-Ajacied Lukoki

Reacties

De kans is groot dat Jody Lukoki deze zomer vertrekt bij Ludogorets. Diverse clubs hebben belangstelling geuit voor de voormalige speler van Ajax.

Volop belangstelling voor ex-Ajacied Lukoki

Het gaat om clubs van het hoogste niveau in Frankrijk, Italië en Spanje en uit het Engelse Championship. 'Jody wil graag een stap naar een van die landen maken. Ludogorets heeft bovendien aangegeven dat het tegen de juiste voorwaarden wil meewerken', aldus zaakwaarnemer Johan Hansma.

Lukoki (25) staat sinds medio 2015 onder contract bij Ludogorets. Het afgelopen seizoen was zijn beste in Bulgarije. Hij maakte zeven doelpunten in 28 wedstrijden voor de Bulgaarse kampioen. Bovendien was hij basisspeler tijdens de Europa League-campagne van de club, die strandde in de zestiende finale tegen AC Milan.

De vleugelspeler annex spits kwam in Nederland uit voor Ajax, SC Cambuur en PEC Zwolle. Hij speelde één interland voor DR Congo.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.