Volop belangstelling voor ADO-doelman Koopmans

Reacties

Ook indien ADO Den Haag niet voor de Eredivisie behouden blijft, hoeft Luuk Koopmans wat betreft zijn toekomst niet te wanhopen. Er is volop belangstelling voor de doelman.

Volop belangstelling voor ADO-doelman Koopmans
© Pro Shots

Drie Eredivisie-clubs hebben inmiddels belangstelling getoond voor de 26-jarige keeper. Ook vanuit Duitsland en Engeland is er interesse voor Koopmans.

Koopmans speelt dit seizoen op huurbasis voor ADO, maar bij zijn overgang vanaf PSV vorige zomer is al afgesproken dat na dit seizoen een driejarig contract ingaat tussen hem en de Haagse club. Gezien de belangstelling is de kans groot dat zijn Haagse avontuur slechts tot één seizoen beperkt blijft, zeker bij degradatie van de huidige nummer zeventien van de Eredivisie.

ADO houdt in dat geval wel een transfersom over aan Koopmans, die het komende zomer dus transfervrij onder contract krijgt. Een deel van dat bedrag zal echter terugvloeien naar PSV, als gevolg van de afgelopen zomer gemaakte afspraken.

Na zijn komst van PSV keepte Koopmans oudgediende Robert Zwinkels uit de basis bij ADO. Eerder verdedigde Koopmans de kleuren van MVV Maastricht en TOP Oss.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer ADO Den Haag
Meer over ADO Den Haag
Meer PSV
Meer over PSV
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.