Volgende teleurstelling voor De Ligt door blessure

Reacties

Matthijs de Ligt is niet van de partij als Juventus het zondagavond opneemt tegen AS Roma. De Oranje-international heeft met een lichte hamstringblessure moeten afhaken voor de kraker van zondagavond.

Volgende teleurstelling voor De Ligt door blessure
© Pro Shots
Juventus
Juventus
1 - 0
AS Roma
AS Roma

De 22-jarige verdediger ontbreekt vanwege de blessure in de zojuist bekendgemaakte wedstrijdselectie van De Oude Dame.

De blessure is een volgende tegenvaller voor De Ligt, die recent geen minuut in actie kwam voor Oranje. Bondscoach Louis van Gaal stelde wel dat de verdediger na een vormdip 'uit de duisternis herrezen was', maar hield hem tegen Letland en Gibraltar wel negentig minuten op de bank. Stefan de Vrij en Virgil van Dijk kregen de voorkeur.

Ook tegen het AS Roma van coach José Mourinho zitten speelminuten er niet in voor de Nederlander. Er zal moeten blijken hoe lang de blessure hem verder aan de kant houdt, al lijkt het om lichte klachten te gaan. Woensdag wacht voor Juve het uitduel met Zenit Sint-Petersburg in de Champions League. Zondag staat nog een Italiaanse topper op het menu, dan is Inter in Milaan de gastheer van de ploeg uit Turijn.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer M. de Ligt
Meer over M. de Ligt
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.