Volgend optreden Robben voor FC Groningen laat op zich wachten

Reacties

Arjen Robben maakte afgelopen zaterdag tegen Almere City FC weer speelminuten voor FC Groningen, maar zijn tweede duel sinds zijn rentree laat nog even op zich wachten.

Volgend optreden Robben voor FC Groningen laat op zich wachten
© Pro Shots

De selectie van Groningen vertrekt deze donderdag naar Duitsland, waar het zaterdag in Lohne een oefenwedstrijd tegen Werder Bremen speelt. Robben (36) gaat niet mee: net als Jan de Boer, Görkem Can, Ahmed El Messaoudi, Patrick Joosten en Nicklas Strunck blijft de routinier in Nederland, om op Sportpark Corpus den Hoorn een eigen programma af te werken.

Groningen sluit volgende week de voorbereiding op het seizoen af met een oefenwedstrijd tegen een andere Duitse Bundesliga-club. Arminia Bielefeld, dat in het afgelopen voetbaljaar kampioen werd in de 2. Bundesliga, komt op zondag 6 september op bezoek in het Hitachi Capital Mobility Stadion. Mogelijk kan Robben dan weer wel meedoen.

Tegen Almere City speelde Robben zaterdag een halfuur en dat smaakte naar meer, zo vertelde hij na afloop aan FOX Sports. 'Ik probeer zoveel mogelijk plezier te maken. Het zal echt wel een keer gebeuren dat ik er niet bij ben, maar ik ga zeker door', beloofde Robben aan de fans van Groningen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.