Volgend hoofdstuk van Feyenoord-droom voor Geertruida

Reacties

Feyenoord gaat het contract van Lutsharel Geertruida spoedig verlengen tot medio 2022. De 19-jarige verdediger maakte dit seizoen al vijf keer zijn opwachting bij de ploeg van Jaap Stam en club en speler hebben een principeakkoord bereikt.

Volgend hoofdstuk van Feyenoord-droom voor Geertruida

Geertruida, die als centrale verdediger of rechtsback uit de voeten kan, zat sinds 2012 in de jeugdopleiding van de Rotterdammers en werd dit seizoen definitief overgeheveld naar het eerste elftal. Vooralsnog kwam hij vijf keer in actie namens Feyenoord.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Jarenlang reed ik dagelijks met de tram langs De Kuip en liep ik naar Varkenoord', vertelt Geertruida op de clubwebsite. 'Toen ik een aantal jaar geleden mijn eerste contract mocht tekenen en bij Feyenoord 1 mocht aansluiten, kwam er al een droom uit. Tegelijkertijd begon het toen pas, dan moet je het nog laten zien. Ik ben daarom minstens even blij, misschien nog wel blijer, met dit nieuwe contract.'

Ook technisch directeur Sjaak Troost toont verheugt zich met de op handen zijnde contractverlenging. 'Dat is natuurlijk alleen maar goed nieuws en een compliment naar onze trainers op de Academy en op 1908. Lutsharel is een sterke verdediger met veel potentie. We zijn heel erg blij dat we hem langer hebben weten te binden aan Feyenoord.'

Spelersprofiel

L. Geertruida


Geboortedatum:
18 juli 2000
Leeftijd:
23
Geboorteplaats:
Rotterdam
Nationaliteit
Nederland
Lengte:
1,84 m
Gewicht:
69 kg
Huidige club:
Feyenoord
Nationaal team:
Nederland
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Meer L. Geertruida
Meer over L. Geertruida
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.