Volgend hoofdstuk in Friese soap: nieuwe rvc Heerenveen

Reacties

SC Heerenveen heeft maandag tijdens de algemene vergadering van aandeelhouders (AVA) drie nieuwe commissarissen benoemd. Het is het logische vervolg van de bestuurssoap die zich de afgelopen tijd afspeelde in Friesland.

Volgend hoofdstuk in Friese soap: nieuwe rvc Heerenveen

Heerenveen maakte vorige week maandag bekend dat behalve algemeen directeur Luuc Eisenga, waarvoor per 1 maart een opvolger moet zijn gevonden, de voltallige rvc per direct zou opstappen wegens een gebrek aan vertrouwen bij het Stichtingsbestuur. Maandagavond werd dan ook afscheid genomen van Jorrit Jorritsma, Gerard Kremer en Hans Westerhof, die sinds 2016 verbonden waren aan de Eredivisie-club als commissaris.

Het Stichtingsbestuur heeft tevens drie nieuwe commisarissen benoemd. Bestuurslid Cees Roozemond bekleedt tijdelijk de rol van voorzitter en wordt ook belast met commerciële- , vrijwilligers- en supporterszaken. Egbert van Hes zal de portefeuille algemene- en technische zaken beheren, terwijl Willem Jan van Elsacker gaat over financiële zaken en vastgoed. Later komt er nog een commissaris technische zaken bij. 

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.