Volgend hoofdstuk in Embolo-soap

Reacties

De zaak Breel Embolo heeft een volgende wending genomen. Vrienden van de spits van Borussia Mönchengladbach hebben geprobeerd de onverkwikkelijke zaak met een boete af te kopen.

Volgend hoofdstuk in Embolo-soap
© Pro Shots

'Uit de omgeving van Breel Embolo is er contact gezocht met de burgemeester van Essen', zei een woordvoerder van de stad, waar het voorval heeft plaatsgevonden. Het voorstel werd gedaan om de zaak in den minne te schikken. Met een bijdrage aan een goed doel moest het incident uit de wereld worden geholpen.

De vraag is of Embolo zelf betrokken is geweest bij deze stap, die impliciet een schuldbekentenis is. Hij heeft de aantijgingen over zijn aanwezigheid bij het illegale feestje ontkend. De Zwitserse spits was in een aangrenzende woning met een vriend basketbal aan het kijken, zo luidde zijn versie van het verhaal.

Alleen lijken de feiten daarmee in tegenspraak. Embolo werd immers alleen in de woning aangetroffen. Bovendien voldoet de spits aan het signalement van de man die na de inval van de politie via het dak vluchtte van het feestje.

Borussia Mönchengladbach, dat vanwege het niet naleven van de corona-protocollen Embolo deze week buiten de selectie had gelaten, houdt geloof in de verklaring van de Zwitserse international. 'Tot dusver is het nog een kwestie van speculatie', zegt woordvoerder Markus Aretz in BILD over de zaak van Embolo, die na een negatieve test weer traint.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.