Voetbal op tv: PSV, AZ en FC Twente beginnen aan cruciaal tweeluik

Reacties

Voor PSV, AZ en FC Twente staat een cruciaal tweeluik voor de deur. De Eindhovenaren spelen in de play-offs van de Champions League, terwijl AZ en Twente hopen op de groepsfase van de Conference League. Waar zijn de wedstrijden van de Nederlandse clubs te bekijken op tv?

Voetbal op tv: PSV, AZ en FC Twente beginnen aan cruciaal tweeluik
Als extra service stelt VI dit seizoen op verschillende momenten in de week een tv-gids samen met daarin de uitzendinformatie van de belangrijkste wedstrijden in de komende dagen.

Dinsdag is natuurlijk te dag van Rangers FC - PSV. Na AS Monaco hoopt de ploeg van trainer Ruud van Nistelrooij de laatste horde richting de groepsfase van de Champions League te nemen. Rangers was in de derde voorronde te sterk voor Union Sint-Gillis. Verder zendt Ziggo Sport de andere twee voorrondeduels in de Champions League uit en is er voor de liefhebber een wedstrijd in het Championship te zien.

Programma dinsdag 16 augustus:

Wedstrijd Aftrap Zender
Rangers FC - PSV 21.00 uur RTL 7/ Ziggo Sport Voetbal
FC Kopenhagen - Trabzonspor 21.00 uur Ziggo Sport
Bodø/Glimt - Dinamo Zagreb 21.00 uur Ziggo Sport Docu
Queens Park Rangers - Blackpool 21.00 uur Viaplay

Ook woensdag wordt er gevoetbald in de play-offs van de Champions League. Vroeg op de avond is het al de beurt aan Qarabag en Viktoria Plzen. Later speelt het Benfica van trainer Roger Schmidt tegen Dinamo Kiev en weer is er een wedstrijd in het Championship.

Programma woensdag 17 augustus:

Wedstrijd Aftrap Zender
Qarabag - Viktoria Plzen 18.45 uur Ziggo Sport
Dinamo Kiev - Benfica 21.00 uur RTL 7
Sheffield United - Sunderland 21.00 uur Viaplay

Donderdag is het de beurt aan AZ en FC Twente in de voorronde van de Conference League. AZ moet afrekenen met Gil Vicente en kan Portugal in de coëfficiëntenstrijd daarmee een hak zetten. De Alkmaarders beginnen thuis en trappen om 21.00 af. Dat doet Twente in Florence. Na het gewonnen tweeluik met het Servische Cukaricki wacht de Tukkers een behoorlijke uitdaging. De uitwedstrijd tegen Fiorentina is te zien op RTL Z.

Programma donderdag 18 augustus:

Wedstrijd Aftrap Zender
Atlanta United - New York Red Bulls 01.30 uur ESPN
Vancouver Whitecaps - Colorado Rapids 04.00 uur ESPN
AZ - Gil Vicente 21.00 uur RTL 7
Fiorentina - FC Twente 21.00 uur RTL Z
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.