Voetbal op tv: hier kijk je vanavond naar Jong Portugal - Jong Oranje

Reacties

Jong Oranje speelt om 18.00 uur zijn tweede groepswedstrijd op het EK in Roemenië en Georgië, tegen de leeftijdsgenoten van Portugal. Boeken de mannen van bondscoach Erwin van de Looi in dit duel de eerste overwinning van dit toernooi?

Voetbal op tv: hier kijk je vanavond naar Jong Portugal - Jong Oranje
Portugal O21
Portugal O21
1 - 1
Nederland O21
Nederland O21

Jong Oranje opende het EK met een gelijkspel tegen Jong België, terwijl Jong Portugal met 2-0 verloor van Jong Georgië. De ploeg van Van de Looi geldt voor het duel van vandaag als de favoriet, maar moet dat nog wel even zien waar te maken. 

De tweede EK-wedstrijd van Jong Oranje wordt vanavond rechtstreeks uitgezonden op NPO 2 (en NOS.nl). De voorbeschouwing begint om 17.30 uur. 

De andere groepswedstrijd tussen Georgië en België begint ook om 18.00 uur. De andere groepsduels van vanavond zijn Roemenië-Oekraïne en Spanje-Kroatië.

Via VI.nl, VI PRO en onze social media-kanalen houden we je op de hoogte van de gebeurtenissen op het EK Onder-21 in Roemenië en Georgië. VI's Stef de Bont en Kalum van Oudheusden zijn aanwezig om ter plekke verslag te doen van het jeugd-EK.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.