Vlahovic komt na goal met veelzeggende reactie op 'seksschandaal'

Reacties

De veelbesproken Dusan Vlahovic heeft tijdens de wedstrijd tussen Servië en Zwitserland van zich doen spreken. De aanvaller van Juventus kwam tot scoren tegen Zwitserland en vierde het doelpunt door zijn wijsvinger op de mond te leggen.

Vlahovic komt na goal met veelzeggende reactie op 'seksschandaal'
© NOS
Servië
Servië
2 - 3
Zwitserland
Zwitserland

De journalist Richard Wilson beweerde deze week dat Vlahovic een affaire had met de vrouw van reservedoelman Predrag Rajkovic. Daardoor zou Vlahovic zelfs even verbannen zijn bij de Servische nationale ploeg. Zelf noemde Vlahovic het verhaal al 'complete ontzin'. Er gingen ook geruchten over een affaire tussen Nemanja Gudelj en de partner van Luka Jovic, maar daar lijkt niets van waar. De twee spelers reageerden met een humoristische foto op Instagram, waarop ze deden alsof ze met elkaar vochten.

Tegen Zwitserland had Vlahovic voor het eerst op dit WK een basisplaats. Tien minuten voor de rust zette hij Servië op een 2-1 voorsprong. Alle veldspelers kwamen samen om het doelpunt te vieren en straalden daarmee uit een eenheid te zijn. Vlahovic hield vervolgens zijn vinger tegen de mond. Kort na zijn doelpunt kwam Zwitserland overigens terug tot 2-2. Servië moet winnen om bij de bovenste twee ploegen in Groep G te kunnen eindigen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Wereldkampioenschap

Stand Groepsfase Groep G Wereldkampioenschap 2022 Qatar

Wereld

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Brazilië
3
2
0
1
3-1
+2
6
2
Zwitserland
3
2
0
1
4-3
+1
6
3
Kameroen
3
1
1
1
4-4
0
4
4
Servië
3
0
1
2
5-8
-3
1
* Actueel tot en met 12 feb. 2024
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.