Vitesse zet flink in op Slutsky

Reacties

Leonid Slutsky is de belangrijkste kandidaat om trainer bij Vitesse te worden. Ofschoon de club benadrukt andere opties niet definitief uit te sluiten, wordt Slutsky gezien als de beoogde opvolger van Henk Fraser.

Vitesse zet flink in op Slutsky

In januari spraken algemeen directeur Joost de Wit en technisch directeur Marc van Hintum uitgebreid met de voormalige bondscoach van Rusland. Beide partijen hielden een goed gevoel over aan dat gesprek. De 46-jarige Slutsky heeft een goed cv, speelt bij voorkeur 4-3-3 en wordt gezien als een tacticus.

Nadat deze winter duidelijk werd dat Fraser zijn contract in Arnhem niet zou verlengen, werd er in Arnhem een profielschets gemaakt. Vervolgens werden meer Nederlandse en buitenlandse trainers op een shortlist geplaatst. Vanuit de raad van commissarissen werd de naam Slutsky geopperd. De voormalige succestrainer van CSKA Moskou zou zelf staan te popelen voor een overgang naar de Eredivisie.

Op welke termijn de trainer gepresenteerd kan worden is nog onduidelijk. Aangezien Slutsky niet uit de EU komt, moet er het nodige papierwerk worden geregeld.

'Ook Advocaat geeft hoog op van tacticus Slutsky'
Afgelopen weekeinde won Vitesse van Ajax.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.