Vitesse wil Mount jaar langer huren van Chelsea

Reacties

Vitesse wil graag een jaar langer door met Mason Mount, maar is daarvoor wel afhankelijk van Chelsea. Gesprekken over Mount en de andere huurlingen uit Londen staan binnenkort op de planning. Zelf wil de negentienjarige middenvelder niks kwijt over zijn toekomst.

Vitesse wil Mount jaar langer huren van Chelsea

'Ik heb het hier goed naar mijn zin', zegt Mount tegen VI. 'Wat er volgend seizoen gebeurt? Ik heb geen idee. Ik wil me met het hier en nu bezighouden. Je weet nooit wat er gebeurt in de voetballerij.' Een langer verblijf lijkt uit zijn aarzelende antwoord niet aannemelijk, tegelijkertijd heeft Vitesse met de komst van trainer Leonid Slutsky een extra ingang bij Chelsea.

Volgens Mount zijn ze in Londen tevreden. 'We bespreken de wedstrijdbeelden en kijken wat er beter kan. Ikzelf ben nog niet tevreden. Ik mijn doelen nog niet bereikt. Wat die doelen zijn? Minimaal tien doelpunten en zoveel mogelijk assists.' De Engelse jeugdinternational, die na de winterstop in alle competitieduels basisspeler was, staat nu op zeven goals en drie assists.

Behalve Mount spelen met rechtsback Fankaty Dabo en verdediger Matt Miazga momenteel nog twee andere Chelsea-spelers op huurbasis voor Vitesse. Technisch directeur Marc van Hintum denkt komende zomer zo'n zes versterkingen te moeten halen. Zo heeft aanvoerder Guram Kashia de stille wens uitgesproken na dit seizoen een transfer te maken.

Samenvatting FC Utrecht - Vitesse
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.