Vitesse vindt definitieve opvolger voor Allach in Duitsland

Reacties

Vitesse heeft een nieuwe technisch directeur gevonden: Johannes Spors. De 37-jarige Duitser is in Arnhem de opvolger van Mohammed Allach, die begin dit jaar vertrok, en tekent een contract tot medio 2023. 

Vitesse vindt definitieve opvolger voor Allach in Duitsland
© Pro Shots

Spors heeft ondanks zijn relatief jonge leeftijd al de nodige ervaring opgebouwd in Duitsland. Zo was hij sinds 2013 hoofdscout bij achtereenvolgens 1899 Hoffenheim, RB Leipzig en Hamburger SV. In 2007 begon hij als videoanalist bij Hoffenheim. In april treedt hij in dienst bij Vitesse.

'Ik kijk er nu naar uit om mijn visie en ideeën bij Vitesse te implementeren', zegt Spors op de clubwebsite. 'In de prettige gesprekken is de ambitie duidelijk uitgesproken. We willen structureel meespelen om Europees voetbal. Vitesse zie ik als een club met veel mogelijkheden en uitstekende faciliteiten.'

Vitesse was op zoek naar een nieuwe technisch directeur sinds het vertrek van Allach begin januari. De technisch directeur had zich daarvoor al ziek gemeld toen trainer Edward Sturing de opvolger werd van de opgestapte Leonid Slutsky. Sindsdien nam Marc van Hintum de honneurs waar.

Met Spors is nu een definitieve opvolger van Allach gevonden. 'Bij Vitesse durven we vernieuwend en vooruitstrevend te zijn. We willen stappen vooruit maken en daarvoor is durf nodig. We zien in Johannes die gedreven en moderne professional', vertelt directeur Pascal van Wijk.

'Daarnaast staat Johannes voor innovatie en heeft hij brede ervaring opgedaan in alle aspecten die terugkomen in het vak van technisch directeur. Ook neemt hij een vernieuwend netwerk, manier van werken en internationale ervaring met zich mee', aldus Van Wijk.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Vitesse
Meer over Vitesse
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.