Vitesse strikt Scherpen: 'Voor mijn gevoel pas ik hier goed'

Reacties

Kjell Scherpen maakt het seizoen af bij Vitesse. De Arnhemmers maken bekend dat de doelman op huurbasis overkomt van Brighton & Hove Albion.

Vitesse strikt Scherpen: 'Voor mijn gevoel pas ik hier goed'
© Pro Shots

Zo keert Scherpen (22) na een jaar terug naar Nederland. De voormalig doelman van FC Emmen maakte in de zomer van 2021 de overstap van Ajax naar Brighton, maar kwam daar niet direct in aanmerking voor een basisplaats. In januari werd Scherpen al op huurbasis naar KV Oostende gestuurd en nu gaat hij een seizoen voor Vitesse spelen.

'Dit voelt als de beste keuze die ik op dit moment kon maken', zegt Scherpen op de website van Vitesse. 'Ik ken Vitesse als een mooie en gevestigde club in de Eredivisie. Voor mijn gevoel pas ik hier goed; als voetballer, maar ook als mens. Vitesse kent niet de beste seizoenstart, maar we gaan er alles aan doen om zo snel mogelijk de punten binnen te halen. Uiteraard hoop ik daar mijn steentje aan te kunnen bijdragen.'

Scherpen gaat bij Vitesse de concurrentiestrijd aan met Jeroen Houwen en Markus Schubert. Houwen was bij de eerste twee wedstrijden van dit seizoen de eerste keeper.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.