Vitesse slaat opnieuw toe en haalt verdediger van Viktoria Plzen

Reacties

Vitesse heeft Tomas Hajek gecontracteerd. De centrale verdediger uit Tsjechië komt over van Viktoria Plzen en tekent een contract tot medio 2022. Eerder op de dag maakten de Arnhemmers de huur van Jay-Roy Grot al wereldkundig.

Vitesse slaat opnieuw toe en haalt verdediger van Viktoria Plzen

Hajek is net als Armando Obispo, die wordt gehuurd van PSV, een welkome versterking voor de defensie. 'We moesten anticiperen op het vertrek van Maikel van der Werff en de noodgedwongen gestopte Arnold Kruiswijk', vertelt technisch directeur Mo Allach op de clubsite. 'We hebben na Obispo opnieuw een centrale verdediger kunnen halen. Tomáš brengt ervaring met zich mee en gaat de concurrentiestrijd aan met onze andere verdedigers.

De 27-jarige verdediger speelde sinds begin 2017 voor Plzen, dat hem in januari nog voor een half jaar verhuurde aan Mlada Boleslav. In totaal kwam hij 35 keer uit voor Plzen. 'Ik ben heel blij met deze stap. De faciliteiten bij Vitesse zijn uitstekend en de ambities spreken mij aan. Ik kan niet wachten om aan te sluiten bij de groep', laat Hajek weten.

Hajek is de derde zomerse nieuweling bij Vitesse. Bekijk in ons transferoverzicht alle mutaties in de Eredivisie.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Vitesse
Meer over Vitesse
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.