Vitesse rekent niet op monsterbegroting met komst Slutsky

Reacties

Met Leonid Slutsky krijgt Vitesse voor het eerst een Russische trainer. Aangezien het een landgenoot van eigenaar Alexander Chigirinskiy betreft, was de hoop dat de begroting van de Arnhemmers flink omhoog zou gaan. Dat is echter niet aan de orde.

Vitesse rekent niet op monsterbegroting met komst Slutsky

Achter de schermen wordt er gewerkt aan een meerjarenbegroting. Technisch directeur Marc van Hintum laat in gesprek met VI weten dat het budget niet drastisch verhoogd zal worden met de komst van de Russische trainer. Ook het Arnhemse salarisplafond zal gewoon intact blijven. Van Hintum en de scouting zijn al druk bezig met volgend seizoen. De td verwacht een drukke transferzomer.

Intussen laat Slutsky zich van zijn beste kant zien. Nadat hij rondom het competitieduel met AZ al in gesprek ging met aanvoerder Guram Kashia, was hij zowel tegen ADO Den Haag als tegen FC Utrecht aandachtig toeschouwer in Stadion Gelredome. De Rus steekt zijn handen uit de mouwen en bekeek persoonlijk al meerdere potentiële versterkingen.

In Gelderland zijn ze daarnaast erg te spreken over diens betrokkenheid. Zo ging Slutsky, die officieel pas deze zomer aan zijn klus bij Vitesse begint, afgelopen weekend op eigen initiatief naar het competitieduel van Jong Vitesse bij HSC '21. De Arnhemse beloften wonnen met 2-0 en kunnen dit weekend kampioen worden.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.