Vitesse met Yapi, Bazoer en Tannane tegen Mura

Reacties

Vitesse begint de aan de groepsfase van de Conference League met Riechedly Bazoer, Oussama Tannane en Romaric Yapi in de basis. De ploeg van trainer Thomas Letsch neemt het in Maribor op tegen NS Mura.

Vitesse met Yapi, Bazoer en Tannane tegen Mura
© Pro Shots
Mura
Mura
0 - 2
Vitesse
Vitesse

Bazoer zat tegen RKC Waalwijk op de bank, maar neemt tegen de Slovenen gewoon zijn plek in het hart van de defensie weer in. Aanvoerder Danilho Doekhi en Tomás Hájek complementeren het centrum van de defensie. Maximilian Wittek staat links en Romaric Yapi rechts in de verdediging. Zij zullen met hun aanvallende impulsen regelmatig naar voren spelen. Yapi vervangt Eli Dasa. In de kwalificatieronden zat Yapi nog een schorsing uit, toen speelde de nu geblesseerde Million Manhoef aan de rechterkant.

De basisplaats van Tannane is opvallender. Letsch kiest naast Sondre Tronstad en Matus Bero (die terugkeert na ziekte) voor de creatieve middenvelder. Zowel Bazoer als Tannane maakten geen transfer en maken dus hun opwachting in de Conference League. Het is aan beiden te laten zien hoe belangrijk ze zijn voor Vitesse.

Door de basisplaats van Tannane schuift Yann Gboho door naar de positie van tweede aanvaller. De verwachting is dat hij en Tannane zich beurtelings voorin melden. Daar staat Nicolai Baden Frederiksen als spits opgesteld. Loïs Openda, normaliter basisspeler, heeft geen basisplek. Ook de van een blessure teruggekeerde Jacob Rasmussen begint op de bank.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.