Vitesse meldt zich op laatste moment bij PSV voor terugkeer Van Ginkel

Reacties

Vitesse heeft zich op de slotdag van de transfermarkt gemeld bij PSV voor Marco van Ginkel. De Arnhemmers willen de middenvelder na bijna tien jaar weer in de armen sluiten.

Vitesse meldt zich op laatste moment bij PSV voor terugkeer Van Ginkel
© Pro Shots

De dertigjarige Van Ginkel beschikt over een aflopend contract bij PSV en kwam dit seizoen pas vijf minuten in actie in de Eredivisie. Hij kampte gedurende het seizoen met een hamstringblessure, maar bleef indien hij fit was meestal ook negentig minuten op de bank.

Bij Vitesse kan Van Ginkel herenigd worden met zijn goede vriend Davy Pröpper, met wie hij tussen 2010 en 2013 samenspeelde bij Vitesse. Deze maand besloot Pröpper uit zijn pensioen te komen om weer te gaan voetballen. Van Ginkel is afkomstig uit de jeugdopleiding van Vitesse en speelde 97 competitieduels voor de club, waarin hij 18 keer scoorde. In de zomer van 2013 verkaste hij naar Chelsea.

Trainer Phillip Cocu kent Van Ginkel van hun gezamenlijke periode bij PSV. Tijdens de eerste twee verhuurperiodes van Van Ginkel in Eindhoven werkte hij samen met de huidige trainer van Vitesse.

Volg alle transferontwikkelingen tijdens Deadline Day in Nederland in ons liveblog:

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.