Vitesse maakt nieuwe afspraken met interim td Van Hintum

Reacties

Marc van Hintum blijft tot het einde van volgend seizoen interim technisch directeur van Vitesse. De Arnhemmers maken bekend dat er nieuwe afspraken zijn gemaakt met de oud-verdediger.

Vitesse maakt nieuwe afspraken met interim td Van Hintum

Vitesse raakte in november Mo Allach kwijt aan Maccabi Haifa en schoof Van Hintum toen naar voren als tijdelijke vervanger. 'In de afgelopen maanden hebben we op een intensieve en plezierige manier met elkaar samengewerkt', zegt algemeen directeur Joost de Wit op de website van Vitesse. 'Stabiliteit is een groot goed. Om die reden heb ik Marc gevraagd nog langer in zijn huidige functie aan te blijven en ik ben blij dat hij daarmee heeft ingestemd.'

De vijftigjarige Van Hintum heeft tevens zijn contract bij Vitesse verlengd, tot medio 2021, en zal in de zomer van 2019 terugkeren in zijn functie als hoofd scouting. Tot die tijd zal hij zich dus blijven inzetten als interim technisch directeur: 'Als de club om deze reden en op deze manier nu een beroep op mij doet, dan sta ik er. We hebben goede afspraken gemaakt en de rolverdeling is helder', aldus Van Hintum.

Vitesse staat na 25 speelronden op de zevende plaats in de Eredivisie en heeft goede hoop op deelname aan de play-offs om Europees voetbal. 

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.