Vitesse heeft met Karami gewenste rechtsback binnen

Reacties

Vitesse heeft zich voor de komende twee seizoenen versterkt met Khalid Karami. De rechtsback komt transfervrij over van Excelsior.

Vitesse heeft met Karami gewenste rechtsback binnen

De 28-jarige Karami is daarmee de opvolger van Fankaty Dabo, die het afgelopen seizoen werd gehuurd van Chelsea maar geen onuitwisbare indruk achterliet in Arnhem. Vitesse was dan ook op zoek naar een nieuwe rechtsback en kwam in die zoektocht uit bij de ervaren Karami.

'Het verhaal van Vitesse en de omgeving hebben indruk op mij gemaakt. Na een aantal jaar in de Eredivisie ben ik benieuwd hoe ver ik door kan groeien. Met Excelsior heb ik een goed seizoen gehad. Ik zie de stap hogerop naar Vitesse dan ook als een beloning. Ik heb enorm veel zin om het nieuwe seizoen fit en fris te beginnen', reageert Karami op de clubwebsite van Vitesse.

Technisch directeur Marc van Hintum is blij met de komst van Karami. 'Khalid is een stabiele en solide verdediger. Hij heeft met zijn leeftijd en gespeelde wedstrijden inmiddels al aardig wat ervaring. Zoals bekend proberen we altijd oog te hebben voor interessante en transfervrije spelers.'

Excelsior nam Karami medio 2013 over van Go Ahead Eagles, waar de verdediger doorbrak als prof na tot 2011 als amateur actief te zijn geweest. De geboren Amsterdammer wilde een jaar geleden al een nieuw avontuur aangaan, maar vond geen nieuwe club en tekende daarom alsnog voor een jaar extra bij Excelsior.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.