Vitesse heeft gewenste versterking met Karavaev

Reacties

Vitesse versterkt de selectie met Vyacheslav Karavaev. De 22-jarige Rus komt over van Sparta Praag en wordt waarschijnlijk woensdag gepresenteerd.

Vitesse heeft gewenste versterking met Karavaev

De Arnhemmers waren al langere tijd op zoek naar versterkingen in de laatste linie. Arnold Kruiswijk is al langer geblesseerd en Alexander Büttner is nog altijd disciplinair geschorst. Karavaev kan zowel links- als rechtsachterin spelen.

De verwachting is dat woensdagochtend het laatste papierwerk wordt rondgemaakt en dat de Rus op korte termijn debuteert in Gelredome. Het is onbekend hoeveel Vitesse betaalt voor de veelvoudig Russisch jeugdinternational.

Rashica
Eerder op de dag lieten de Arnhemmers Milot Rashica richting Werder Bremen vertrekken. De aanvaller levert de club naar verluidt minimaal negen miljoen euro op. Dit bedrag kan door bonussen en doorverkooppercentages nog flink oplopen.

De transfer van Rashica kwam begin deze week in een stroomversnelling terecht. Hij vertrok op dinsdag naar Duitsland voor medische testen en onderhandelingen. De verwachting is dat hij woensdag al meetraint bij de Bundesliga-club. Vitesse heeft een schaduwlijst klaarliggen, maar het is de vraag of de club met nog één dag te gaan, in staat is een vervanger aan te trekken.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.