Vitesse haalt Oroz per direct terug na opgelost dienstplicht-probleem

Reacties

Vitesse-trainer Phillip Cocu heeft per direct de beschikking over Dominik Oroz. De verdediger keert vervroegd terug van zijn huurperiode bij Sturm Graz.

Vitesse haalt Oroz per direct terug na opgelost dienstplicht-probleem
© Pro Shots

Oroz werd afgelopen zomer voor een jaar verhuurd aan Sturm Graz. De Arnhemse club loste daarmee een probleem op. Het was namelijk niet duidelijk wanneer de verdediger zou terugkeren van zijn Oostenrijkse dienstplicht, waardoor hij al sinds april ontbrak bij Vitesse.

'Dat was een vervelende situatie, maar inmiddels is dit opgelost', zegt technisch directeur Benjamin Schmedes op de clubsite. 'Het is prettig dat het gelukt is om Dominik in dit stadium van de winterperiode al terug te halen, aangezien hij nu vijf weken de tijd heeft om zich met het team zo goed mogelijk voor te bereiden op het tweede gedeelte van het seizoen.'

Oroz zelf is ook blij met zijn terugkeer in Arnhem. 'Het einde van vorig seizoen was frustrerend. Voor mijzelf, maar ook voor de club. De overstap naar Oostenrijk was op dat moment een oplossing, maar het voelt goed om nu weer bij Vitesse te zijn.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Vitesse
Meer over Vitesse
Meer D. Oroz
Meer over D. Oroz
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.