Vitesse gunt Hiddink geen fijn debuut bij olympisch elftal China

Reacties

Guus Hiddink heeft bij zijn debuut als coach van het olympisch elftal van China gemerkt dat er nog voldoende werk aan de winkel is voor zijn team. Op Papendal werd er met 5-1 verloren van Vitesse.

Vitesse gunt Hiddink geen fijn debuut bij olympisch elftal China

De Arnhemmers speelden in de eerste helft met de eerste keus en in de tweede helft met de beloftenploeg, aangevuld met enkele selectiespelers. Bij rust stond Vitesse al met 3-0 voor. Vyacheslav Karavaev, Thomas Buitink en Bryan Linssen zorgden voor een comfortabele voorsprong voor de ploeg van Leonid Slutsky.

In de tweede helft werd er veel gewisseld aan de kant van Vitesse en de bezoekers uit Azië deden snel na de onderbreking wat terug (3-1). Een comeback zat er echter niet in. Mats Grotenbreg en Richie Musaba zorgden ervoor dat de zege van Vitesse ruim uitviel.

Hiddink (71) heeft de taak om het olympisch elftal van China naar de Olympische Spelen van 2020 in Tokio te leiden. De laatste keer dat de Chinese voetbalploeg deelnam aan de Olympische Spelen was in 2008.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.