Vitesse en PSV zijn het eens over transfer Pröpper

Reacties

Vitesse en PSV hebben overeenstemming bereikt over de transfer van Davy Pröpper. De bedoeling is dat de 23-jarige middenvelder maandag al naar Nederland komt om zijn overgang af te ronden.

Vitesse en PSV zijn het eens over transfer Pröpper

Pröpper is zondag met Vitesse afgereisd naar Oostenrijk, waar de ploeg van trainer Peter Bosz tot en met zaterdag verblijft voor een trainingskamp. Maar nu PSV en Vitesse eruit zijn zal de beoogde opvolger van de naar Newcastle United vertrokken Georginio Wijnaldum indien mogelijk morgen alweer de terugreis maken.

Eenmaal in Nederland zal de enkelvoudige international zelf overeenstemming moeten bereiken met PSV over een meerjarig contract en de medische keuring ondergaan. Vervolgens kan de geboren Arnhemmer meteen door naar Evian om aan te sluiten bij de selectie van coach Phillip Cocu.

Behalve Pröpper komt ook Gastón Pereiro morgen naar Nederland. De twintigjarige Uruguayaan zit nu in Madrid om te overleggen met zijn zaakwaarnemer. Ook met de aanvaller van Nacional hoopt PSV morgen een akkoord te bereiken over een vijfjarig contract.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.