Vitesse doet zaken met Benfica en heeft verdediger binnen

Reacties

Francisco Reis Ferreira, kortweg Ferro, is de nieuwste aanwinst van Vitesse. De 25-jarige verdediger wordt voor één seizoen gehuurd van Benfica, met optie tot koop.

Vitesse doet zaken met Benfica en heeft verdediger binnen
© Pro Shots

De Portugese krant Record meldde vorige week al dat Ferro waarschijnlijk naar Vitesse zou gaan. Naar verluidt was ook Fortuna Sittard voor de Portugees in de markt. 'We hadden onze ogen al een tijdje op Ferro gericht. We zien in hem namelijk een directe versterking', aldus technisch directeur Benjamin Schmedes op de clubwebsite.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Ferro is een stabiele en ervaren verdediger, die uit het goede hout gesneden is. Hij is fysiek sterk, is van het slimme verdedigen en levert een goede bijdrage aan de opbouw', aldus de bestuurder. 'Ik denk dat zowel Vitesse als de Eredivisie uitstekend bij mij passen', reageert de stopper zelf.

'Het is prettig om direct met mijn nieuwe ploeggenoten op trainingskamp te gaan, zodat ik snel mijn plek kan vinden in het team. Ik wil dit seizoen iets moois neerzetten met Vitesse. Daar ga ik alles voor geven.' Ferro komt uit de opleiding van Benfica en diende ook nog Valencia en Hajduk Split. Hij speelde 66 wedstrijden in het eerste elftal van de ploeg uit Lissabon.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.