Vitesse bevestigt zware blessure Matavz

Reacties

Vitesse moet het vermoedelijk lang zien te redden zonder Tim Matavz. De spits van de Arnhemmers heeft zondag tijdens de uitwedstrijd bij Feyenoord (2-1 nederlaag) zijn kuitbeen gebroken.

Vitesse bevestigt zware blessure Matavz

Matavz probeerde een kwartier voor tijd bij een voorzet van Oussama Darfalou te komen. Hij verloor het duel echter van Eric Botteghin en kwam vervolgens verkeerd neer. Matavz bleef kermend van de pijn op de grond liggen en moest per brancard van het veld gehaald worden.

Na afloop liet Vitesse-coach Leonid Slutsky aan FOX Sports weten dat Matavz zijn kuitbeen heeft gebroken. 'Dit is heel serieus voor ons, want hij is de beste spits van het team', aldus Slutsky. Het is nog niet bekend hoelang Matavz precies uit de roulatie zal zijn.

In dit seizoen was Matavz goed voor vijf doelpunten uit zeven competitiewedstrijden. Tegen Feyenoord werd hij vervangen door verdediger Max Clark. In gesprek met de NOS sprak Kenneth Vermeer zijn steun uit aan de spits, die zijn blessure voor de neus van de keeper opliep: 'Ik heb ook zo'n blessure gehad, dat wens je je ergste vijanden niet toe. Langs deze weg wil ik Tim heel veel sterkte wensen.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.