Vitesse bevestigt komst Europees kampioen Eduardo

Reacties

Vitesse heeft zich voor komend seizoen versterkt met Eduardo dos Reis Carvalho. De doelman komt op huurbasis over van Chelsea.

Vitesse bevestigt komst Europees kampioen Eduardo

Met de 35-jarige Eduardo haalt Vitesse een zeer ervaren doelman in huis. Zo werd de keeper twee jaar geleden nog Europees kampioen met Portugal, waar hij fungeerde als derde keuze onder de lat. Eduardo speelde 36 interlands voor zijn land.

In Arnhem moet Eduardo de concurrentie aangaan met Remko Pasveer voor een plek onder de lat. De Portugees stond voor zijn periode bij Chelsea, waar hij medio 2016 arriveerde, onder contract bij SC Braga, Vitória Setúbal, Genoa, Benfica, Istanbul Basaksehir en Dinamo Zagreb.

Eduardo is alweer de negende versterking voor Vitesse en meldde zich donderdagmiddag al bij de selectie van de Eredivisie-subtopper. De sluitpost is na Jake Clarke-Salter de tweede Chelsea-huurling bij Vitesse voor komend seizoen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.