Vitesse beloont Doekhi met aanvoerdersband

Reacties

Danilho Doekhi is de nieuwe aanvoerder van Vitesse. De 23-jarige verdediger is de opvolger van de naar Ajax vertrokken Remko Pasveer.

Vitesse beloont Doekhi met aanvoerdersband
© Pro Shots

Tijdens de voorbereiding droeg Doekhi al steevast de band bij Vitesse, dat Matus Bero als reserve-aanvoerder benoemde. Voor de Arnhemmers begint het seizoen donderdag officieel. In de derde voorronde van de Conference League speelt Vitesse tegen het Ierse Dundalk. De wedstrijd in Stadion Gelredome begint om 19.00 uur.

Begin vorige maand gaf technisch directeur Johannes Spors van Vitesse al aan dat Doekhi een belangrijke rol speelt in zijn toekomstplannen. 'Doekhi willen we graag behouden, maar we moeten ook realistisch zijn. Als een mooie club kan en wil voldoen aan de vraagprijs, dan kan het interessant zijn. We willen niet dat Doekhi gaat, maar we begrijpen ook dat we bij Vitesse opleiden.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Vitesse
Meer over Vitesse
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Meer D. Doekhi
Meer over D. Doekhi
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.