Virgil van Dijk neemt Mané in de maling bij springoefening

Reacties
Virgil van Dijk neemt Mané in de maling bij springoefening
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Liverpool kwam vrijdagmiddag aan in Parijs en heeft daarop meteen een training afgewerkt in Stade de France, het strijdtoneel van zaterdagavond.

Liverpool lijkt ontspannen toe te leven naar de Champions League-finale tegen Real Madrid. Zo nu en dan is er ook ruimte voor een dolletje, zo bleek wel op de training. Bij een oefenvorm moesten spelers in de middencirkel tegen elkaars schouders springen.

Sadio Mané deed keurig wat hem was opgedragen. Hij sprong tegen Mohamed Salah op en zocht vervolgens Virgil van Dijk op. Laatstgenoemde stapte op het laatste moment opzij, waarna Mané zijn evenwicht verloor en naar de grond ging.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.