Vinícius kind van de rekening bij PSV op belangrijke Europese avond

Reacties

De rentree van Mario Götze bij PSV gaat ten koste van Carlos Vinícius. De Braziliaanse spits begint donderdagavond op de bank in het belangrijke Europa League-duel met Real Sociedad.

Vinícius kind van de rekening bij PSV op belangrijke Europese avond
© Pro Shots
Real Sociedad
Real Sociedad
3 - 0
PSV
PSV

Het betekent dat Cody Gakpo donderdagavond in Baskenland als diepe spits speelt. Bruma behoudt op de linkerflank zijn basisplaats, Ritsu Doan bezet net als de laatste weken de rechterkant van de PSV-voorhoede. De van rugklachten herstelde Götze keert terug in het elftal op zijn gebruikelijke nummer 10-positie.

Doordat de ziekenboeg bij PSV is leeggelopen, moest Roger Schmidt keuzes maken voor het cruciale duel van donderdagavond. Vinícius is dus het kind van de rekening geworden. Bij afwezigheid van Eran Zahavi was de 26-jarige aanvaller de laatste weken zeker van een basisplaats en scoorde vier keer in die periode.

Philipp Max is na een coronabesmetting ook weer fit, maar de Duitse linksback begint op de bank. Mauro Júnior behoudt zijn basisplaats. Verder heeft Schmidt ook niets gewijzigd ten opzichte van het competitieduel met FC Utrecht (4-1). PSV heeft tegen Sociedad aan een gelijkspel genoeg om tweede te blijven en te overwinteren in de EL.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

UEFA Europa League

Stand Groepsfase Groep B UEFA Europa League 2021/2022

Europa

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Monaco
6
3
3
0
7-4
+3
12
2
Real Sociedad
6
2
3
1
9-6
+3
9
3
PSV
6
2
2
2
9-8
+1
8
4
Sturm Graz
6
0
2
4
3-10
-7
2
* Actueel tot en met 27 feb. 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer PSV
Meer over PSV
Meer Vinícius
Meer over Vinícius
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.