Villarreal-trainer Emery neemt zijn hoed af voor Danjuma

Reacties

Arnaut Danjuma is goed begonnen aan zijn dienstverband bij Villarreal, en dat is ook Unai Emery opgevallen. Na afloop van de remise tegen Atalanta Bergamo was de trainer dan ook lovend over de scorende Nederlander.

Villarreal-trainer Emery neemt zijn hoed af voor Danjuma
© Pro Shots
Villarreal
Villarreal
2 - 2
Atalanta Bergamo
Atalanta Bergamo

Villarreal begon de Champions League-campagne dinsdagavond met een 2-2 gelijkspel tegen Atalanta Bergamo. Even leek Danjuma de matchwinner te worden: nadat hij in de 61ste minuut was ingevallen, schoot hij in de 73ste minuut de 2-1 binnen. Door een goal van de Nederlands-Duitse wingback Robin Gosens werd het echter alsnog gelijk.

Ondanks die late domper is Danjuma uitstekend begonnen aan zijn tijd in Spanje. De door PSV opgeleide aanvaller belandde via NEC en Club Brugge bij AFC Bournemouth, waarna hij deze zomer voor een miljoenenbedrag de overstap maakte naar La Liga. Tijdens zijn tweede invalbeurt in de competitie scoorde hij al op bezoek bij regerend landskampioen Atlético Madrid, ook bij zijn eerste Villarreal-entree in het miljardenbal was het dus raak.

Na afloop nam trainer Emery de tijd om Danjuma eruit te lichten en hem te loven. 'Het idee was om frisse spelers in te brengen, jongens die ervaring hebben op dit niveau. Danjuma zit nog in een leerproces, hij moet zich nog aanpassen, maar dat gaat eigenlijk heel erg snel. Hij heeft een goede klik met zijn teamgenoten, en speelde vanavond heel erg goed.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.