Vilhena zet krabbel bij Krasnodar: 'Feyenoord voor altijd in mijn hart'

Reacties

De transfer van Tonny Vilhena naar FC Krasnodar is helemaal afgerond. De Rotterdammers maakten dinsdagavond officieel melding van de overstap die eerder al werd aangekondigd. De 24-jarige middenvelder nam in een videoboodschap direct afscheid van zijn jeugdliefde.

Vilhena zet krabbel bij Krasnodar: 'Feyenoord voor altijd in mijn hart'

Een week geleden werd bekend dat de nummer drie van het afgelopen seizoen in Rusland van plan was om Vilhena los te weken bij Feyenoord. Afgelopen donderdag werd vervolgens bekend dat de overstap eraan zat te komen en dat de Oranje-international op het punt stond om een vijfjarige verbintenis te ondertekenen. 

Feyenoord laat nu weten dat ook de medische keuring en de laatste formaliteiten zijn afgerond: Vilhena heeft inderdaad zijn handtekening gezet onder een contract voor vijf jaar bij de ploeg die eerder ook al Younes Namli weghaalde bij PEC Zwolle. Als nummer drie van Rusland komt Krasnodar komend jaar uit in de voorronde van de Champions League.

Op de clubwebsite van Feyenoord heeft Vilhena direct afscheid genomen van de Rotterdammers. 'Beste supporters, Feyenoorders, ploeggenoten, trainers, medewerkers en technische staf: ik wil jullie heel graag bedanken voor alles wat jullie al die jaren voor mij hebben gedaan. Ik wil alle supporters bedanken, uit de grond van mijn hart. We hebben veel successen meegemaakt, maar ook mindere periodes. Daarin hebben jullie mij altijd gesteund, daar ben ik jullie zeker dankbaar voor. Feyenoord zit voor altijd in mijn hart, ooit zien we elkaar misschien nog een keer', zo sluit hij af.

Vilhena speelt al sinds 2003 voor Feyenoord en op 23 januari 2012 maakte de middenvelder zijn debuut in de hoofdmacht. In totaal speelde de vijftienvoudig international van Nederland 258 officiële wedstrijden namens de Rotterdammers en scoorde daarin 41 keer.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.