Vijf keer op rij de nul in Camp Nou: hoge odd voor vervolg Barça-serie

ADVERTORIAL - Slechts drie dagen na een comfortabele overwinning op Villarreal treedt Barcelona opnieuw aan voor eigen publiek. Ditmaal is Athletic Bilbao de tegenstander. Weten Frenkie de Jong en consorten opnieuw te winnen? Blik vooruit en speel mee bij Unibet!

Vijf keer op rij de nul in Camp Nou: hoge odd voor vervolg Barça-serie
© Pro Shots
Barcelona
Barcelona
4 - 0
Athletic de Bilbao
Athletic de Bilbao

Unibet biedt een odd van 1.47 voor een overwinning van Barcelona, maar er zijn nog meer interessante weddenschappen rondom de wedstrijd. Zo kun je 2.33 keer je inzet verdienen als Barcelona de nul houdt: het gaat om de weddenschap dat Bilbao minder dan 0,5 doelpunt gaat maken. In de vijf thuiswedstrijden van dit seizoen incasseerde Barcelona geen enkel doelpunt; het is de enige club die een clean sheet hield in alle thuiswedstrijden.

Het is dan een kleine stap naar de weddenschap dat Barcelona wint en de nul houdt: die weddenschap biedt Unibet aan tegen een odd van 2.55. Het verschil is uiteraard dat een 0-0 uitslag volstaat om de weddenschap te winnen dat Bilbao niet tot scoren komt.

Thuiswedstrijden van Barcelona dit seizoen

Ploeg van Xavi nog zonder tegengoal


Za 13 aug. 2022

Zo 28 aug. 2022

Za 17 sep. 2022

Zo 9 okt. 2022

Do 20 okt. 2022

Lewandowski
De grote man aan de zijde van Barcelona is Robert Lewandowski, die met elf doelpunten fier aan kop gaat op de topscorerslijst van La Liga. Tegen Villarreal was hij goed voor twee doelpunten. Lukt het Lewandowski opnieuw om minstens twee keer te scoren? Dan kun je 4.20 keer je inzet verdienen. Inzetten op minstens één goal leidt tot een inzetvermenigvuldiging van 1.60.

Voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder is er een speciale welkomstbonus. Na een eerste weddenschap van minstens 10 euro zijn er Free Bets ter waarde van in totaal 40 euro beschikbaar.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: VI.nl/verantwoordspelen
Bekijk hier al onze video's