Vijf Ajacieden in Champions League-selectie van het seizoen

Reacties

De technische waarnemers van de UEFA hebben vijf spelers van Ajax geselecteerd in het Elftal van het Seizoen. In totaal werden er twintig spelers uitgekozen, waardoor de selectie voor een kwart uit Ajacieden bestaat.

Vijf Ajacieden in Champions League-selectie van het seizoen

Matthijs de Ligt, Hakim Ziyech, Frenkie de Jong, David Neres en Dusan Tadic behoren volgens de Europese voetbalbond tot de sterren van het afgelopen seizoen in de Champions League. Zij voegen zich bij onder anderen Virgil van Dijk en Georginio Wijnaldum, die zaterdag met Liverpool het elitetoernooi wonnen door Tottenham Hotspur met 2-0 te verslaan. De winnaar van het toernooi levert ook de meeste spelers (zes) af aan het elftal, Ajax volgt dus met vijf.

Het volledige elftal bestaat grotendeels uit spelers van clubs die de halve finale van de Champions League bereikten. Kevin De Bruyne, Raheem Sterling (beiden Manchester City), Tanguy Ndombele (Olympique Lyon) en Cristiano Ronaldo (Juventus) vormen de uitzondering op de regel.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.