Video met Promes en Redan zorgt voor ophef

Een video op social media waarin Quincy Promes en Daishawn Redan te zien zijn op een voetbalveldje in Amsterdam, heeft in deze tijden van coronacrisis voor de nodige ophef gezorgd.

Video met Promes en Redan zorgt voor ophef
© Pro Shots

Op het filmpje is te zien dat Promes en Redan samen met enkele andere buurtbewoners op een voetbalveldje rondlopen. De aanvaller van Ajax en het Nederlands elftal komt duidelijk zichtbaar in beeld, daarvoor laat ook de negentienjarige spits van FC Groningen zijn gezicht zien. 

Gezien de voorschriften die momenteel van kracht zijn in Nederland om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen - anderhalve meter afstand houden, zoveel mogelijk thuisblijven en al zeker niet in groepen naar buiten gaan - zorgde de video voor veel verontwaardigde reacties op sociale media.

FC Groningen heeft zondagavond al laten weten niet blij te zijn met het feit dat Redan is te zien op de video, maar de club moet zich officieel nog uitspreken over de situatie. Ook Ajax heeft nog niet gereageerd via de officiële kanalen op de rol van Promes. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen