VI Poll: 'Nederland grote favoriet in kwartfinale tegen Argentinië'

Reacties

Oranje plaatst zich vrijdag ten koste van de Argentinië voor de halve finale van het WK in Qatar. Dat is de verwachting van ruim twee derde van de bezoekers van onze website.

VI Poll: 'Nederland grote favoriet in kwartfinale tegen Argentinië'
© Pro Shots
Nederland
Nederland
ns
2 - 2
Argentinië
Argentinië

In totaal brachten ruim 15 duizend lezers van deze website hun stem uit in onze poll over de uitslag van het duel tussen Nederland en Argentinië. Ruim tienduizend van hen (70 procent) verwacht dat Oranje de halve finale bereikt, terwijl bijna vijfduizend (30 procent) bezoekers verwachten dat de kwartfinale het eindstation is voor de ploeg van bondscoach Louis van Gaal.

Poll (gesloten) Welk land plaatst zich voor de halve finale?
  • 70% Nederland (10.596 stemmen)
  • 30% Argentinië (4.469 stemmen)

De verwachting van de VI-lezers komt totaal niet overeen met die van statistiekenbureau Gracenote. Dat voorspelt op basis van meer dan een miljoen simulaties dat de kans dat Oranje doorgaat naar de halve finale 42 procent is. Zij voorspellen dat Argentinië zich schaart bij de laatste vier, maar dan sneuvelt tegen de latere wereldkampioen Brazilië.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Nederland
Meer over Nederland
Meer Argentinië
Meer over Argentinië
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.