Feyenoord vermaakt fans niet met bloedeloos gelijkspel tegen FC Twente

Feyenoord is er niet in geslaagd de tweede wedstrijd in de voorbereiding winnend af te sluiten. FC Twente speelde knap gelijk in De Kuip en had misschien wel meer verdiend.

Feyenoord
Feyenoord
0 - 0
FC Twente
FC Twente

De grootste kans van de wedstrijd was namelijk voor de bezoekers, toen Queensy Menig na een klein half uur vanaf de linkerkant naar binnen trok en uithaalde. Zijn inzet belandde tegen de lat. Het was een van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd, die zich in een laag tempo voltrok. Namens Feyenoord kregen Marouan Azarkan, Bryan Linssen en Jens Toornstra voor rust kansjes, maar echt gevaarlijk werd de ploeg van trainer Dick Advocaat niet.

Ook in de tweede helft viel er weinig te genieten voor de fans die naar het stadion waren gekomen. Advocaat wisselde meteen na rust acht keer, maar veel beter werd het spel er niet op. Zonder echte uitgespeelde kansen voor beide clubs eindigde de wedstrijd in 0-0. Beide clubs blijven daardoor ongeslagen in de voorbereiding. Feyenoord had vorige week met 3-0 van Sparta Rotterdam gewonnen, terwijl FC Twente eerder Excelsior '31 (3-1) en Fortuna Sittard (2-1) versloeg.

Bekijk hieronder ons live verslag van de wedstrijd.