VI lanceert eerste digitale special

Reacties

Voetbal International begon met een weekblad. Daarna volgden een website, papieren specials, een Youtube-kanaal, podcasts, VI PRO en ga zo maar door. Vanaf vanmiddag 14.14 uur voegen we iets nieuws toe aan dat brede assortiment: digitale specials.

VI lanceert eerste digitale special

'Je bent net zo lang gestoord tot je een genie bent.’ Johan Cruijff was buiten de lijnen vaak net zo onnavolgbaar als erbinnen. Maandag 25 april had de Rembrandt van het voetbal 75 jaar moeten worden. Ter ere van de legendarische nummer 14 lanceren wij op VI PRO een vernieuwende digitale special over 14 tijdloze wijsheden van Cruijff.

In onze eerste digitale special draait het om veertien wijsheden waarin Cruijff zijn tijd ver vooruit bleek. Van de uitvinding van de vliegende keep tot de valse spits en van de emancipatie van voetballers versus bobo’s tot het belang van straatvoetbal. In de week waarin Cruijff 75 zou zijn geworden, staan wij op deze manier stil bij zijn bijdrage aan het mondiale voetbal. Dat doen we niet alleen in tekst, maar ook met visualisaties die het verhaal in beeld vertellen.

Deze digitale special is te bekijken op www.vi.nl/cruijff. Dat is de overzichtspagina die verwijst naar 14 wijsheden. De eerste is voor iedereen gratis te lezen. Voor de overige dertien is een VI PRO-abonnement noodzakelijk. Weekbladabonnees hebben eveneens toegang tot alle verhalen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.