VI lanceert een nieuwe app voor iPhone én Android

Voetbal International lanceert vandaag (woensdag) wederom een nieuwe applicatie voor de iPhone. Daarnaast is er binnenkort voor het eerst ook een app verkrijgbaar voor de gebruikers van Android. deze heeft dezelfde functies als de iPhone-variant en is geoptimaliseerd voor Android.

VI lanceert een nieuwe app voor iPhone én Android

Vorig jaar waren er voor de iPhone twee losstaande apps beschikbaar: de VI LITE en de meer uitgebreide versie VI PLUS. Deze keer komt VI met één app, waarbij je wel de mogelijkheden hebt uit te breiden naar VI PLUS en VI Transfers.

De nieuwe app heeft een verder geperfectioneerd uiterlijk en bevat allerlei nieuwe functies zoals VI Media waarbij je de laatste radio- en video-items op een rij hebt. Je kunt zelf de navigatie inrichten, bent in staat door berichten te swipen en zowel het hoofdstuk Nieuws als Mijn Club bevat audio- en video-items.

Daarnaast is er binnen de feature VI Plus de mogelijkheid voor de gebruiker om opstellingen voor wedstrijden in visuele vorm op te roepen.

Ten slotte heb je met VI Plus toegang tot al die (live)stats van veertig competities. De nieuwe functie VI Transfers voorziet in een volledig transferoverzicht per topcompetitie, aangevuld met transferdetails, een transferprofiel per speler en transferalerts per club.

(De nieuwe applicatie voor iPhone is vanaf vandaag verkrijgbaar in de App-store.)

Bekijk hier al onze video's