VI EK Live: terugblik op de groepsfase met Arnaut Danjuma

Reacties

De groepsfase zit erop en voor het eerst tijdens dit EK is er een rustdag. Tijd om te rusten nemen wij niet, want in onze talkshow VI EK Live blikken we uitgebreid terug op de laatste groepswedstrijden van het EK en kijken we alvast naar Tsjechië, de tegenstander van Oranje in de achtste finale. Dat doen we met Arnaut Danjuma Groeneveld als gast.

VI EK Live: terugblik op de groepsfase met Arnaut Danjuma

Danjuma kende een uitstekend seizoen in dienst van AFC Bournemouth, dat promotie naar de Premier League maar net misliep. De aanvaller was goed voor zeventien goals en acht assists in 37 wedstrijden. Danjuma speelt sinds 2019 voor Bournemouth, daarvoor was hij succesvol bij Club Brugge en NEC. Ondanks een contract tot medio 2024 is er veel interesse voor hem.

De resultaten van onder andere Duitsland, Frankrijk, Portugal en Spanje bespreken we aan tafel met onze eigen Süleyman Öztürk. Het schema voor de achtste finale is bekend en ook daarover praten we uitgebreid na met Danjuma. Daarnaast skypen we met onze Oranje-watcher Martijn Krabbendam over de laatste ontwikkelingen bij het Nederlands elftal.

VI EK Live wordt elke dag vanaf 10.00 uur live uitgezonden op het YouTube-kanaal van Voetbal International, dat 130.000 abonnees telt en maandelijks ruim twee miljoen kijkers trekt. Ook is de show live te volgen via de app en (mobiele) website van VI.

Om de online talkshow goed te kunnen bekijken via de VI-app is het belangrijk dat de nieuwste update is geïnstalleerd. Bekijk in de App Store voor Android of iOS of je de nieuwste versie op je telefoon hebt. In de nieuwe app is ook een aantal bugfixes toegepast.

De dag van Oranje

Na woensdag te hebben genoten van een vrije dag staat Oranje donderdag weer op het trainingsveld. De dag begint met een persmoment met twee spelers. Om 11.30 uur volgt de training van het Nederlands elftal.

PRO-TIP

Nederland speelt in de achtste finale van het EK dus tegen Tsjechië en vrijwel meteen nadat dit nieuws bekend werd, volgde op VI PRO al een korte kennismaking met de Tsjechische ploeg.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.