VI: de man die met Utrecht de top wil aanvallen en Gravenberch onder de loep

Reacties

Sinds het aantreden van Frans van Seumeren als eigenaar is FC Utrecht een vaste bespeler van de subtop. De zeer ambitieuze grootaandeelhouder is zondagochtend te gast in de online talkshow van Voetbal International.

VI: de man die met Utrecht de top wil aanvallen en Gravenberch onder de loep
© Pro Shots

Gespreksonderwerpen te over natuurlijk, in een week waarin Diego Maradona overleed en in de Premier League de kraker tussen Chelsea en Tottenham Hotspur wordt afgewerkt. We besteden ook aandacht aan het spel van Ryan Gravenberch, die midweeks indruk maakte tijdens Ajax - FC Midtjylland.

Vanzelfsprekend praten we ook uitgebreid over het wel en wee bij FC Utrecht, dat een roerige start van het seizoen beleeft. De Domstedelingen zagen trainer John van den Brom vertrekken en de prestaties zijn vooralsnog wisselvallig. Op de dag van Van Seumerens optreden in onze talkshow staat het uitduel met Feyenoord op de rol.

De grillige prestatiecurve staat in schril contrast met waar Van Seumeren naartoe wil met FC Utrecht. Rond het vijftigjarige jubileum werd afgelopen zomer de ambitie uitgesproken om de topdrie aan te vallen. Overigens is het al razendknap wat de eigenaar nu al heeft bewerkstelligd. Sinds zijn komst in april 2008 veroverden alleen Ajax, PSV, Feyenoord, AZ en FC Twente (die in die periode allemaal kampioen werden) meer punten dan FC Utrecht. Ter vergelijking: maken we een stand over de periode 1996-2008, dan bekleden de Domstedelingen de achtste plaats.

Elke zondag wordt de talkshow vanaf 09.30 uur live uitgezonden op het YouTube-kanaal van Voetbal International, dat 125 duizend abonnees telt en maandelijks ruim twee miljoen kijkers trekt. Ook is de show live te volgen via de app en (mobiele) website van VI.

App-update
Om de online talkshow zondag goed te kunnen bekijken via de VI-app is het belangrijk dat de nieuwste update is geïnstalleerd. Bekijk in de App Store voor Android of iOS of je de nieuwste versie op je telefoon hebt. In de nieuwe app is ook een aantal bugfixes toegepast.

© Pro Shots

Heb je vragen voor in de uitzending? Stel ze in de comments!

Bekijk hier al onze video's
Meer Ajax
Meer over Ajax
Meer FC Utrecht
Meer over FC Utrecht
Meer R. Gravenberch
Meer over R. Gravenberch
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.