VI-catwalk: dit zijn de shirts voor EURO 2020

Reacties

Terwijl de EK-kwalificatiereeks nog niet ten einde is, heeft een aantal landen het nieuwe tenue voor volgende zomer al gepresenteerd. VI zet de shirts die reeds bekend zijn voor u op een rijtje.

VI-catwalk: dit zijn de shirts voor EURO 2020
© Pro Shots

ZWITSERLAND

Zwitserland kroonde zich tot winnaar van Groep D en maakt zich op voor het EK van 2020. Sponsor Puma kondigde aan dat de Zwitsers hun uitwedstrijden van volgend jaar in dit uitshirt zullen spelen:

© Puma

HONGARIJE

Hongarije staat voor een belangrijk duel in de strijd om plek twee in Groep E van de EK-kwalificatie. De Hongaren namen alvast voorschot op EK-deelname, want Dominik Szoboszlai en Balázs Dzsudzsák poseerden met het thuisshirt van 2020.

© Adidas

OOSTENRIJK

Marko Arnautovic en consorten hebben zich geplaatst voor het EK van volgend jaar. Reden voor kledingsponsor Puma om het uitshirt voor volgende zomer te presenteren. Wat vinden jullie ervan?

© Puma

DUITSLAND

De Duitsers zijn bijna zeker van groepswinst in Poule E van de EK-kwalificatie en zullen in de zomer van 2020 proberen een gooi te doen naar de titel. Onlangs poseerde Toni Kroos met het nieuwe thuistenue. 

© Adidas

SPANJE 

Spanje is reeds gekwalificeerd voor het EK 2020 en dus presenteerde Adidas het thuistenue voor komende zomer. Álvaro Morata mocht poseren voor de foto, maar het tenue leek niet bepaald getailleerd op de juiste maat:

© Adidas

BELGIË

België kwalificeerde zich als eerste land voor het EK 2020. Reden voor kledingsponsor Adidas om Rode Duivel Michy Batshuayi te laten poseren in het thuistenue waarin de ploeg van bondscoach Roberto Martínez komende zomer hoopt te gaan schitteren:

© Adidas

RUSLAND

De organisator van het WK 2018 is zeker van kwalificatie voor het komende EK en kledingsponsor Adidas steekt de Russen in het volgende thuistenue:

© Adidas

ZWEDEN

De Zweden zijn zeker van een EK-ticket en daarom presenteerde kledingsponsor Adidas het nieuwe thuistenue voor 2020. Niet vernieuwend, erg klassiek en weinig poespas:

© Adidas

ITALIË

De Azzurri zijn zeker van winst in Groep J van de EK-kwalificatie en reeds gekwalificeerd. Kledingmerk PUMA presenteerde het nieuwe uitshirt van Italië:

© Puma
Bekijk hier al onze video's
Meer EK-kwalificatie
Meer over EK-kwalificatie
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.