Verzorger van VfL Bochum maakt slechte beurt en verergert hoofdblessure

Reacties

Een verzorger van VfL Bochum heeft geen goede beurt gemaakt in de wedstrijd tegen Borussia Dortmund. Bij een poging de geblesseerde Anthony Losilla te verzorgen gleed hij met zijn voet onbedoeld tegen het hoofd van de middenvelder.

Verzorger van VfL Bochum maakt slechte beurt en verergert hoofdblessure
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!
Borussia Dortmund
Borussia Dortmund
3 - 0
VfL Bochum
VfL Bochum

In de tweede helft van de uitwedstrijd tegen Borussia Dortmund kwam Losilla in botsing met ploeggenoot Cristian Gamboa. Ze raakten allebei geblesseerd aan het hoofd en gingen naar de grond. Verzorgers kwamen ter plaatse om de spelers te helpen, maar de verzorger die Losilla bijstond gleed uit en raakte de middenvelder op het hoofd.

Uiteindelijk vielen de blessures gelukkig mee, want beide spelers konden de wedstrijd afmaken. Bochum verloor met 3-0 en bleef daardoor op de voorlaatste plek in de Bundesliga staan. Dortmund staat derde, maar kan zondag worden ingehaald door SC Freiburg.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.